Tel.:
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ

Wij zetten altijd de dienst in de eerste plaats. Wij heten samenwerken met landbouw en pesticidebedrijven welkom.

Thuis ProductenInstallatiegroeiregulators

286.06℃ de Groeiregulatorsdaminozide van de Kookpuntinstallatie verhindert de Inhibitor Celafdeling

286.06℃ de Groeiregulatorsdaminozide van de Kookpuntinstallatie verhindert de Inhibitor Celafdeling

  • 286.06℃ de Groeiregulatorsdaminozide van de Kookpuntinstallatie verhindert de Inhibitor Celafdeling
286.06℃ de Groeiregulatorsdaminozide van de Kookpuntinstallatie verhindert de Inhibitor Celafdeling
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Averstar
Certificering: COA, MSDS
Modelnummer: COA, MSDS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: aluminiumfolie zak
Levertijd: 15-30 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10000kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
CAS-nummer: 1596-84-5 MF: C6H12N2O3
Molecuulgewicht: 160.17 EINECS-nr: 216-485-9
Smeltpunt: 162-164 °C Kookpunt: 286.06°C
Hoog licht:

plant groeihormonen

,

wortel het groeien hormoon

Daminozide van installatiegroeiregulators de inhibitor verhindert celafdeling en remt celverlenging, Dwergzaailingen


 

Installatiegroeiregulator

 

Butyrylhydrazine is een inhibitor van installatiegroeiregulators. Het werd ontwikkeld door Amerikaans rubberbedrijf in 1962. Zijn functie is celafdeling te verhinderen, celverlenging, dwergzaailingen te remmen, droogteweerstand van pinda te verbeteren, vele fruitbomen te maken voor tijd tot bloei komen, fruit plaatsend tarief te verbeteren en fruitdaling te verhinderen vóór oogst. Butyrylhydrazine, die door installaties wordt geabsorbeerd, kan de biosynthese van endogene gibberelline en de synthese van endogeen auxine in installaties remmen. Zijn hoofdfunctie is de verlenging van nieuwe spruiten te remmen, internodiumlengte, de dikte van het verhogingsblad en chlorofylinhoud te verkorten, dalende bloemen te verhinderen en te controleren, fruit te bevorderen plaatsend, bijwortelvorming te veroorzaken, de wortelgroei te stimuleren, en koude weerstand te verbeteren. Macht.

 

Butyrylhydrazine gaat het lichaam door de wortels, de stammen en de bladeren van installaties in. Het heeft goed absorptie en geleidingsvermogen. Butyrylhydrazine kan naar de functionele delen met voedende stroom worden overgebracht. In bladeren, kan Butyrylhydrazine palissade tot weefsel uitgerekt, sponzig weefsel maken los, de inhoud van het verhogingschlorofyl en fotosynthese van bladeren verbeteren. Bij de bovenkant van de installatie, kan de mitose van apicaal meristeem worden geremd. Stam het uit elkaar plaatsen kan de internodiumafstand verkorten en de verlenging van takken remmen. Ding Xianjing is een breed-spectrum en een geschikte installatiegroeiregulator.

 

Eind jaren tachtig, verdacht men dat het teratogenic effect had, en sommige landen hadden het verboden of beperkt. In 1992, de Wereldgezondheidsorganisatie geherwaardeerd dat unsymmetrical dimethylhydrazine (asymmetrische dimethylhydrazine), hydrolysate van butyrylhydrazine, minder dan 30 mg/kg zou kunnen worden gebruikt. Nochtans, zou men moeten opmerken dat de in de nabije toekomst geoogste gewassen niet zouden moeten worden gebruikt, en zou geen fruit moeten eten en andere landbouwproducten die net met medicijn zijn behandeld, het moet niet beter hen op groenten gebruiken.

 

 

Gebruiksmethode

 

Butyrylhydrazine, langer wordt bekend die ook als, is een lage giftige installatiegroeiregulator, kan worden gebruikt zoals verkleinende agenten, fruit-Plaatsende agenten, wortel schietende agenten en bewaarmiddelen.

 

Bespuitend 1000-2000 mg/l van vloeibare geneeskunde plant in het algemeen drie weken nadat het bloeien de spruitgroei remmen, fruit aan het plaatsen kan ten goede komen en fruitkleuring bevorderen, en bespuitend 2000-4000 mg/l vloeibare geneeskunde planten in het algemeen 45-60 dagen alvorens de oogst fruit kan verhinderen dalend vóór oogst en de opslagperiode verlengen.

 

Het bespuiten van 1 000-2 000 mg/liter van geneeskrachtige vloeistof op 6-7 bladeren van druivenspruiten kan eens de spruitgroei remmen en fruit het plaatsen bevorderen; het doorweken van 3-5 minuten met 1 000-2 000 mg/liter van geneeskrachtige vloeistof na oogst kan het dalen verhinderen en opslagperiode verlengen.

 

De perzik wordt bespoten met 1000~2000 mg/l van vloeistof vóór rijpheid, het stijgende kleuren van en het bevorderen van vroeg het rijpen.

Twee weken na het bloeien en drie weken vóór oogst, werd de peer bespoten met 1000-2000 mg/l vloeistof om jong fruit en fruitdaling vóór oogst te verhinderen.

 

Het bespuiten van aardappels met 3000 mg/l oplossings twee weken na het bloeien remt spruitverlenging en bevordert knoluitbreiding.

Het bespuiten van 2000-4000 mg/l van vloeibare geneeskunde twee keer per week na het bloeien kan het kleuren, vroeg het rijpen en zelfs fruit bevorderen.

Pinda's die bij 1000~1500 mg/l van vloeistof tijdens de needling periode, de verkleinende installaties en de stijgende opbrengst worden bespoten.

 

De aardbeien werden bespoten 2~3 keer met 1000 mg/l van vloeistof na overplanting, die fruit het plaatsen kon bevorderen en opbrengst verhogen.

 

Na chrysant het overplanten, bespuit 2~3 keer met 3000 mg/l vloeibare, verkleinende installaties en stijgende bloemen.

Ginseng die 2-3 jaar wordt gekweekt die eens met 2000-3000 mg/l oplossings wordt bespoten om de groei van ondergrondse delen te bevorderen.

De knipsels van chrysant, poinsettia, anjer, camelia en druif werden doorweekt in 5000-10000 mg/l oplossings 15-20 seconden om het wortel schieten van knipsels te bevorderen.

 

Productnaam
Daminozide van de installatiegroeiregulator
 
 
Algemene informatie
Functie: Installatiegroeiregulator
Specificatie: 98% TC, 92% SP, 85% WDG, 80% WP
CAS: 1596-84-5
Hoge efficiënte agrochemisch
 
 
 
Het toxicologie
 
 
Mondelinge LD50 voor daminozide bij ratten is 8.400 mg/kg, en in muizen is 6.300 mg/kg.
Zijn huidld50 op konijnen is > 1600 mg/kg. De inhalatie LC50 bij konijnen
is > 147 mg/l
 
 
Toepassingen
1. Bevorder om wortel te nemen en voor bloeiende installaties te snijden en het overlevingstarief te verhogen.
2. remmen de bovenmatige stamgroei en veroorzaken de dwerg en sterke installatie.
Bloeiende installaties: Anjer, Chrysant, Camelia etc.
Om compacter (door remming van internodiale verlenging) van chrysanten, azalea's, hydrangea hortensia's, poinsettia, en andere ornamentals te produceren. Toegepast bij 0.106-0.425kg/ha

 

286.06℃ de Groeiregulatorsdaminozide van de Kookpuntinstallatie verhindert de Inhibitor Celafdeling 0

Contactgegevens
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ

Contactpersoon: Kevin

Tel.: +8615816864002

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ
RM 1906, de Bouw B, Zhaotao-de Toren van Technologie, Minzhi RD., Longhua Dist., Shenzhen, Guangdong, China.
Tel.:86-755-82153862
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Landbouwherbiciden Leverancier. © 2018 - 2021 agriculture-pesticides.com. All Rights Reserved.