Tel.:
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ

Wij zetten altijd de dienst in de eerste plaats. Wij heten samenwerken met landbouw en pesticidebedrijven welkom.

Thuis ProductenPesticidetussenpersonen

42.04MW tussenpersonenchemie, de Middenwaterstof Cyanamide 50% SL van Landbouwbedrijfchemische producten

42.04MW tussenpersonenchemie, de Middenwaterstof Cyanamide 50% SL van Landbouwbedrijfchemische producten

  • 42.04MW tussenpersonenchemie, de Middenwaterstof Cyanamide 50% SL van Landbouwbedrijfchemische producten
42.04MW tussenpersonenchemie, de Middenwaterstof Cyanamide 50% SL van Landbouwbedrijfchemische producten
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Averstar
Certificering: COA, MSDS
Modelnummer: 50% SL
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: aluminiumfolie zak
Levertijd: 15-30 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10000kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
CAS-nummer: 420-04-2 MF: CH2N2
Molecuulgewicht: 42.04 EINECS-nr: 206-992-3
Smeltpunt: 45-46 °C Opslagvoorwaarde: 2-8°C
Hoog licht:

tussenpersonenchemie

,

de tussenpersoon van landbouwbedrijfchemische producten

De belangrijke van de Waterstofcyanamide van Pesticidetussenpersonen industriële grondstoffen, geneeskunde en landbouwmeststof


 

Uitstekende vlam - vertragersmaterialen
 
Kristallijne cyanamide wordt hoofdzakelijk gebruikt om o-Methylisourea, creatine, guanidine de vertragers van de fosfaatvlam etc. te produceren. Tegelijkertijd, als goede vlam - het vertragersmateriaal, monocyanamidepolyol of de polyetheroplossing worden gebruikt om polyurethaan te produceren, dat de vlamvertraging van polyurethaanmateriaal kan duidelijk verbeteren. Het is een nieuw fijn chemisch nieuw materiaal.
 
 
 
Bevestigend agentenmateriaal
 
Dicyanamide kan worden gebruikt om bevestigende agent Y te produceren, bevestigend agent G, bevestigend agent M en bevestigend agent B. Bijvoorbeeld, worden cyanamide, polyformaldehyde en het koperaldehyde gebruikt zoals bevestigende agent B, die een soort grijs-geel poeder voor na de behandeling van directe kleurstoffen en het verven is. Bijvoorbeeld, 30,9 werden phr Diethyltriamine en 24,8 phrdicyandiamide gereageerd bij 100 C en toen verwarmd bij 155 C voor 5 h, dan gekoeld en werden verpletterd aan een kleurloos poeder. Het is een formaldehyde vrije bevestigende agent, en heeft lage kosten en groene toekomst.
 

Giftigheid
 
1. Het is het irriteren en correderende stof aan de huid en kan strenge dermatitis veroorzaken. De inhalatie of de inhalatie kan mucosal irritatie, het voorbijgaande spoelen, hoofdpijn, duizeligheid, dyspnoe, hartkloppingen en hypertensie veroorzaken.
 
2. Mutageen karaktertest: lichte irritatie aan konijnhuid en strenge irritatie aan ogen. De originele drug behoort tot zwakke allergische drug aan de allergietest van de proefkonijnhuid.
 
3, de maximale niet dosis 0.2mg/kg/d subchronische het voeden van 90d test bij ratten. Zowel zijn cyanamide als 50%-de waterige oplossing middelgrote gifstof. De veilige exploitatie zou aandacht aan moeten worden besteed wanneer het gebruiken van hen.
 

Chemisch bezit
 
Cyanamide is een transparante vloeistof, die in alcoholen, fenolen, aminen en ethers bij AFGEVAARDIGDE - 115 C en B.P. - 8,5 C. oplosbaar is. Het is oplosbaar in benzeen en gehalogeneerde koolwaterstoffen, en 77,5% in water bij de High concentratie van 15 C. van cyanamide zijn onstabiel en gemakkelijk te polymeriseren, vaak toevoegend stabilisator. De algemene goederen zijn 50%-cyanamideoplossing, n20D 1,4050, relatieve dichtheid 1,082.
 

Doel
 
Cyanamide is een belangrijke tussenpersoon van pesticiden. Het kan worden gebruikt om fungiciden zoals carbendazim, phenylsulfuron, methylpyrimethylamine en pyrimethylamine, insecticiden zoals azithromycin, pyrimidine oxyphosphate, herbiciden zoals chlorosulfuron-methyl, methsulfuron-methyl, methyl sulfuron-methyl, ethephensulfuron-methyl, bensulfuron-methyl, pyrimidine-methyl, cyclazine, enz. voor te bereiden.
 
Gebruikt in de farmaceutische industrie als grondstof voor de productie van cytarabinewaterstofchloride, in de kleurstofindustrie voor de productie van midden amino-5-hydroxy-1,2,4-triazole 3. Bovendien wordt het ook gebruikt als grondstof voor organische synthese en plastieken, veroorzakend cyanuramide, dicyandiamide, methylcyanocarbamate, enz.
 
Gebruik Vloeibare Monocyanamide die in Industriële Grondstoffen, Geneesmiddel, Pesticidetussenpersonen, Landbouwmeststoffen, Installatieregelgevers, Additieven voor levensmiddelen, enz. wordt gebruikt.
 
 

Productnaam: Waterstofcyanamide 50% SL
CAS Nr.: 420-04-2
Bril.:
Punt norm
Verschijning Kleurloze, transparante of lichtgele vloeistof
Cyanamide ≥50%
Dicyandiamide ≤2%
pH 4-6
Stabilisator ≤2%
Gebruik:
  • Gebruikt als latentie-breekt PGR, aan het bevorderen van knopuitbarsting, veroorzaken meer eenvormige knoppen van diverse vergankelijke installaties, zoals druiven, appelen, peren, pruimen, perziken en nectarines, Kiwifruit, kers en andere soorten vergankelijke installaties.
  • Gebruikt als chemische synthese in geneesmiddelen, pesticiden, verfstof en cyanuramide.
  • Niet-toxisch insecticide
  • De agent van de waterbehandeling.
Opslagvoorwaarde:

Opgeslagen in 0-10℃.
Blijf van vochtigheid, zonlicht en brand weg.


42.04MW tussenpersonenchemie, de Middenwaterstof Cyanamide 50% SL van Landbouwbedrijfchemische producten 0

Contactgegevens
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ

Contactpersoon: Kevin

Tel.: +8615816864002

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ
RM 1906, de Bouw B, Zhaotao-de Toren van Technologie, Minzhi RD., Longhua Dist., Shenzhen, Guangdong, China.
Tel.:86-755-82153862
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Landbouwherbiciden Leverancier. © 2018 - 2021 agriculture-pesticides.com. All Rights Reserved.