Tel.:
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ

Wij zetten altijd de dienst in de eerste plaats. Wij heten samenwerken met landbouw en pesticidebedrijven welkom.

Thuis Productenongediertebestrijdingsinsecticide

Van het de Ongediertebestrijdingsinsecticide van het aluminiumfosfide 56% De Berokingsvoorbereiding van CAS 20859-73-8

Van het de Ongediertebestrijdingsinsecticide van het aluminiumfosfide 56% De Berokingsvoorbereiding van CAS 20859-73-8

  • Van het de Ongediertebestrijdingsinsecticide van het aluminiumfosfide 56% De Berokingsvoorbereiding van CAS 20859-73-8
Van het de Ongediertebestrijdingsinsecticide van het aluminiumfosfide 56% De Berokingsvoorbereiding van CAS 20859-73-8
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Averstar
Certificering: COA, MSDS
Modelnummer: 56%
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Aluminiumfles
Levertijd: 15-30 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10000kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
CAS-nummer: 20859-73-8 MF: ALP
EINECS-nr: 244-088-0 de V.N.: 1397
HazardClass: 4.3 giftige rang: Hoogst Giftig
Hoog licht:

ongediertebestrijdingschemische producten

,

contactinsecticide

De tablet van het het aluminiumfosfide 56% van het Ongediertebestrijdingsinsecticide en de voorbereiding van de poederberoking


 

 

Chemisch bezit

Lichtgeel of grijsachtig groen vierkant geurloos kristalpoeder. Het lost in koud water op en lost in ethylalcohol en ether op.

 

 

Het uitroken

De beroking van aluminiumfosfide in pakhuizen en tabernakels kan allerlei opgeslagen korrelongedierte en mijten verhinderen, maar kan niet de mijten van latentieperiode doden. Het kan niet alleen ruwe en gebeëindigde korrel, maar ook gewassenzaden en divers opslagmateriaal uitroken. Het fosfinegas wordt gemakkelijk verspreid in de lucht. Het uitgerookte pakhuis kan in 24 tot 28 uren worden verspreid zonder de kleur, de smaak en de voedselhygiëne van korrel te beïnvloeden. Het germinatietarief uitgerookte zaden zal niet beïnvloed worden binnen de voorgeschreven dosis en de gesloten dagen. Het wordt ook gebruikt in gebied en pakhuisberoking en knaagdiercontrole.

 

 

Kwesties die aandacht vergen

De concentratie van fosfine in lucht (25 C) bereikt 26g/m3, veroorzakend fosfine om te branden of te exploderen. Daarom zou de dosering van elke toepassing geen 90g moeten overschrijden; het tabernakel moet niet de schotel behandelen, de lucht verhinderen omloop, en de lokale waaier maken de bovengenoemde concentratie bereiken; vermijd het gebruik van aluminiumfosfide in openlucht, en verhinder het regenwater het breken in de tent en het explosieongeval met de hevige decompositie van het aluminiumfosfide te verdelen.

 

 

 

Brandblusagent
Droog zand en droog poeder
scherpe giftigheid
Mondeling - menselijke TDL0: 21 mg/kg; mondeling - rat TDL0: 10 mg/kg
De kenmerken van het brandbaarheidsgevaar
Brandbaar en hoogst giftig fosfinegas in lucht en zuur en water.
Opslag en vervoerskenmerken
De lage temperatuur van de pakhuisventilatie het drogen; scheid van zure opslag.
doel
Voor berokingsinsecticide, kan het ruwe korrel, gebeëindigde korrel uitroken, zaadkorrel en allerlei opslagmateriaal uitroken. Het wordt ook gebruikt in andere gesloten plaatsen, zoals het doden van insecten, knaagdiergaten, dodende ratten en boomboomstam. De hoeveelheid voedselberoking is 10~30 g/t-korrel, en de gemiddelde dosering van pakhuisberoking is 1~4 /m3.
giftigheid
De latere sternal pijn, de epigastrische pijn, de koorts, het branden, het flauwvallen, en de verminderde bloeddruk zullen onmiddellijk na vergiftiging voorkomen. Het zou strikt moeten worden verhinderd huid te absorberen om contact met huid te vermijden.
Het gehele productieproces zou volledig luchtdicht moeten zijn en goed - geventileerd. De productiearbeiders zouden beschermende kleding voor arbeidsbescherming moeten dragen. Als er een lekkage van fosfinegas is, moeten de gasmaskers onmiddellijk worden gedragen.
Chemische eigenschappen: lichtgeel of grijsachtig groen vierkant geurloos kristalpoeder. Het is lichtjes oplosbaar in koud water en oplosbare stof in ethylalcohol en ethylether.

 

 

 

 

Van het de Ongediertebestrijdingsinsecticide van het aluminiumfosfide 56% De Berokingsvoorbereiding van CAS 20859-73-8 0

Contactgegevens
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ

Contactpersoon: Kevin

Tel.: +8615816864002

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ
RM 1906, de Bouw B, Zhaotao-de Toren van Technologie, Minzhi RD., Longhua Dist., Shenzhen, Guangdong, China.
Tel.:86-755-82153862
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Landbouwherbiciden Leverancier. © 2018 - 2021 agriculture-pesticides.com. All Rights Reserved.