Tel.:
China Landbouwherbiciden fabrikant
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ

Wij zetten altijd de dienst in de eerste plaats. Wij heten samenwerken met landbouw en pesticidebedrijven welkom.

Thuis Productenlandbouwinsecticiden

Lage Carbofuran 3% G van Residu Landbouwinsecticiden/Organische de Chloorinsecticiden van 5% G

Lage Carbofuran 3% G van Residu Landbouwinsecticiden/Organische de Chloorinsecticiden van 5% G

  • Low Residue Agricultural Insecticides Carbofuran 3% G / 5% G Organic Chlorine Insecticides
 • Low Residue Agricultural Insecticides Carbofuran 3% G / 5% G Organic Chlorine Insecticides

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Averstar
  Certificering: COA, MSDS
  Modelnummer: 3% G, 5% G

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Verhandelbaar
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: de zak van de aluminiumfolie, de uitvoerkartons
  Levertijd: 15-30 het werkdagen
  Betalingscondities: T/T
  Levering vermogen: 10000kg/month
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  CAS-nummer: 1563-66-2 MF: C12H15NO3
  EINECS-nr: 216-353-0 Molecuulgewicht: 229.26
  Smeltpunt: 52-52.5°C flits (ing) punt: 107 °C
  Hoog licht:

  de producten van de ongediertemoordenaar

  ,

  installatie veilig insecticide

  Landbouwinsecticidencarbofuran 3% G, breed-spectrum van de chloorinsecticiden van 5% G het organische


   

   

  Gebruiksmethode
  
  (1) preventie en controle van katoenen zaailingsongedierte: 3% korrels per mu met 1,5 ~ 2 die kg, met zaden tegelijkertijd wordt, of met 3%-korrels wordt gemengd bestrooid die om katoenzaad, 1 en 4 katoenen zaden te drogen.
  
  (2) preventie en controle van het ongedierte van het tabaksgebied: de controle van tabak aphids, de draadwormen van de wortelknoop, kleine tijgers, molveenmol, etc. Wanneer de tabakszaailingen worden overgeplant, 3%-worden de korrels bestrooid met 1 - 1,5 gram per gat.
  
  (3) preventie en controle van padieveldongedierte: de boorder van de controlerijst, planthopper, thrips, leafhopper, de mug van de rijstschaafwond en ander ongedierte, met 3%-korrels van 1,5 ~ 2 kg per mu, 15 kg fijn zand en 15 kilogram, 3%-korrels per mu in landpadieveld, 2 tot 2,5 kg, en tegelijkertijd gezaaid met rijstzaden.
  
  (4) controle van ongedierte op sojaboongebieden: controle van aphids, Bonestengelvliegen en cystedraadwormen met 3%-korrels van 2.2-4.4 die kg per mu, in de het planten sloot worden verspreid.
  
  (5) preventie en controle van ongedierte op pindagebieden: controle aphids, thrips, molveenmol en de draadwormen van de wortelknoop. Gebruiks3% korrels 4--5 kg per acre, bestrooit tijdens de het zaaien sloot of gewassen de groeiperiode om de grond te graven en de grond te behandelen.
  
  (6) de aandacht zou moeten worden besteed aan: eerst, zou de hoge giftigheid van carbofuran, veiligheid moeten worden betaald wanneer het gebruiken; deze geneeskunde wordt niet toegestaan om de nevel met water te verdunnen. Ten tweede, op padiegebieden, zou het niet met Di-boerenerf gras moeten worden gemengd en miconazole, en het Di-boerenerf gras zou 4 dagen vóór of 1 maand na het gebruiken van furan moeten worden gebruikt.
  
  
  
  doel
  
  Breed spectrum, hoog rendement, laag residu en hoge giftigheidscarbamate insecticide, acaric en nematidal agenten. Het heeft de functies van inhalatie, aanrakingsmoord, maagvergiftiging, en heeft een bepaald ovicidal effect. Het heeft een langere duur van geldigheid, over het algemeen in de grondhalveringstijd van 30-60 dagen.

   

   

  Productnaam
  Carbofuran
  Algemene informatie
  Functie: Insecticide
  Specificatie: 97%TC, 75%TKP, 40%EC, 3%GR
  CAS: 1563-66-2
  Hoge efficiënte agrochemisch
  Het toxicologie
  Mondelinge Scherpe mondelinge LD50 voor mannelijke en vrouwelijke ratten c. 8, honden 15, muizen 14,4 mg/kg. Huid en oog Scherpe percutane LD50 (24 h) voor mannelijke en vrouwelijke ratten >2000 mg/kg; mild irriterend aan huid en ogen (konijnen). Inhalatie LC50 (4 h) voor mannelijke en vrouwelijke ratten c. 0,075 mg/l lucht (aërosol). NOEL (2 y) voor ratten en muizen 20 mg/kg-dieet; (1 y) voor honden 10 mg/kg-dieet. ADI (JMPR) 0,002 mg/kg b.w. [1996]. Water GV 7 die mg/l (op ADI worden gebaseerd). De WGO van de giftigheidsklasse (a.i.) Ib; EPA (formulering) I (‚Furadan 4F‘), II (‚Furadan G‘) classificatie T+ van de EG; R26/28| N; R50, R53
  Toepassing
  Wijze van actie Systemisch, met hoofdzakelijk contact en maagactie. Gebruikscontrole van grond-blijvende stilstaan en blad-voedt insecten (met inbegrip van wireworms, witte rupsen, duizendpoten, symphylids, frittevliegen, de vliegen van het boonzaad, wortelvliegen, vlokevers, graanklanders, sciarid vliegen, aphids, thrips, enz.) en draadwormen in groenten, ornamentals, biet, maïs, sorghum, zonnebloemen, koolzaad, aardappels, luzerne, pinda's, sojabonen, suikerriet, rijst, katoen, koffie, pompoenen, tabak, lavendel, citrusvrucht, wijnstokken, aardbeien, bananen, paddestoelen, en andere gewassen. Formuleringstypes FS; Gr.; Sc; Wp

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Lage Carbofuran 3% G van Residu Landbouwinsecticiden/Organische de Chloorinsecticiden van 5% G 0

  Contactgegevens
  Averstar Industrial Co., Ltd. SZ

  Contactpersoon: Kevin

  Tel.: +8615816864002

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  Averstar Industrial Co., Ltd. SZ
  RM 1906, de Bouw B, Zhaotao-de Toren van Technologie, Minzhi RD., Longhua Dist., Shenzhen, Guangdong, China.
  Tel.:86-755-82153862
  Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Landbouwherbiciden Leverancier. © 2018 - 2021 agriculture-pesticides.com. All Rights Reserved.